חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון לפיצה על מחבת

מתכון לפיצה על מחבת? פיצה במחבת ב-10 דקות? מכינים פיצה במחבת – פיצה מהירה להכנה ביתית. פיצה במחבת עם שמרים יבשים. להכין פיצה במחבת כמו שף!

ברומא יצאה הוראה לכל בעלי הפיצריות והמאפיות שעובדות עדיין ומציעות פיצה בטייק אווי או במשלוחים שהפיצות החידות שהן רשאיות לייצר ולמכור אלה רק פיצה אדומה או כשמה פיצה רוסה ופיצה ביאנקה. 🍕🍕נאסר עליהם למכור פיצה מרגריטה, תפוחי אדמה 🥔או כל פיצה בעלת טופינג אחר. 🥦🧀🧅שואלים מה הסיבה?
חברי לתחום הסבירו לי שההוראה יצאה בכדי להקטין את צוות העובדים למינימום, להקטין את ההזמנות של חומרי הגלם וכמובן סוציאלי , במצבים כאלה אין עניים או עשירים כולם מקבלים את אותו מוצר בסיסי ובשביל איטלקי פיצה היא 🍅🍕🍕לגמרי מוצר בסיסי
וכאן הבידוד מוציא ממני רעיונות יצירתיים -יום 8 בבידוד
ואני משתדלת לשמור לבולונייז 👼🏻על שיגרה וגם על הטעמים 🇮🇹המוכרים שהיא אוהבת ומכירה.
אחד הדברים שהיא יכולה לאכול בלי הפסקה זאת פיצה רוסה🍕🍅
כי בכל זאת גרים במדינה שהתפריט היום יומי שלה מושתת על פחמימה זאת או אחרת.
אז הגענו לבידוד… את הטאמאגוצי שלי ( המחמצת) השארתי מאחורה אצל חבר טוב שימשיך לדאוג לה ולהאכיל אותה כמו שצריך ( מקווה לקבל אותה בחזרה חייה נושמת ותוססת) ,בלי טאבון ,🎛 התנור של אמא החליט שדווקא עכשיו הוא מתפקד בחצי כוח 🛒🛒 והמשלוחים מהסופר כבר לא מגיעים מעכשיו לעכשיו אז גם עם קמח צריך להתפשר .

אז הינה לכם מתכון לפיצה על מחבת!!! מאולתרת עם מה שיש במזווה של אמא והיא טעימה 😀

לבצק –
250 קמח פיצה
250 קמח רגיל
5 גרם שמרים יבשים
300 מל מים מינרלים
15 גרם סוכר
15 גרם מלח
60 גרם שמ״ז

פיצה במחבת מתכוןלרוטב עגבניות –
רוטב עגבניות של מוטי
אורגנו
שמן זית
מלח

גבינת קשקבל מגורדת
גבינת פרמגין מגורדת
( ככה זה שאין מוצרלה טרייה בהישג יד😒😒)

טוחנים הכל ביחד ומניחים במקרר לשעה

במיקסר עם וו לישה

שמים את כל החומרים למעט במלח ולשים.
כשהבצק מתחיל להתגבש מוסיפים מלח ממשיכים ללוש
מוציאים מהמיקסר למשטח עבודה ולשים עוד את הבצק עד לקבלת בצק חלק מניחים להתפחה של שעתיים לערך בטמפרטורת חדר הבצק צריך להכפיל את נפחו

יוצרים כדורים ומניחים להתפחה עוד חצי שעה בטמפרטורת חדר
משטחים כל כדור מהמרכז החוצה בכדי ליצור שוליים או כמו שאומרים באיטלקית קורניצ׳יוני – cornicioni

מניחים את בצק הפיצה על מחבת רחבה עם מכסה שתואם
מניחים מעל רוטב עגבניות וגבינה ,קצת שמן זית

מניחים על אש גבוהה למשך 3 דק. מנציחים את האש ומבשלים כ20 דק לערך
לא לשכוח לכסות את בפיצה עם המכסה של המחבת

מחממים תנור במצב סטטי לחום של 200 מעלות
לאחר שהפיצה במחבת מוכנה מעבירים אותה עם המחבת ( אל תשכחו לשים נייר כסף על הידית של המחבת לפני שמכניסים לתנור )
אופים את הפיצה כמה דק רק לקבלת השחמה מעל.

אנחנו הוספנו מעל הפיצה לאחר שהיתה מוכנה פרושוטו שהבאתי איתי היישר מרומא… אבל אתם יכולים להוסיף כל תוספת שבא לכם

מאת: מיכל מילרד – מדריכים סיורים קולינריים ברומא – לתמונות וסרטונים נוספים על אופן ההכנה של פיצה מהירה במחבת לחצו כאן

אהבת? נא לדרג!

לקבלת ייעוץ בתכנון החופשה ברומא ללא עלות השאירו פרטים👇

לחזור למשהו ספציפי?

Facebook
WhatsApp
Email
Print

לקבלת ייעוץ בתכנון החופשה ברומא ללא עלות השאירו פרטים👇

חוויה ברומא מתחילה כאן

error: Content is protected !!