חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון פוקצ'ה איטלקית על מחבת

מחפשים מתכון להכנת פוקצ'ה איטלקית על מחבת? זה מתכון שבו תוכלו לטעום ולהריח את איטליה מהמטבח שלכם! אז איך להכין פוקצ'ה בבית? המדריך המלא להכנת פוקצ'ה איטלקית!

פוקצ'ה איטלקית עושים על מחבת והתוצאה טעימה ועסיסית במגוון תוספות – 5 דקות של עבודה בהכנת הבצק ואתם מסודרים!

אז מה אנחנו צריכים? קמח, מים, שמרים יבשים, קצת מלח ו…. זהו והפוקצ'ות? טעימות וריחניות! אפשר על המחבת ואפשר גם על הגריל אם תרצו ואפשר סתם לתבל אותם כמו הברוסקטות המסורתיות אפשר בתוספת "קפרזה" איטלקית – עגבניה וגבינת מוצרלה או טונה עם עלי בזיליקום וזיתים שחורים! פינוק אמיתי! אפשר תוספות של רוזמרין, מוס גבינה ויש כאלו שישימו גם שוקולד נוטלה וכל מה שאוהבים
להכנת בצק:
400 גרם קמח רגיל (אצלנו באיטליה זה "00").
220 מ"ל מים.
2 כפות שמן זית.
1 שקית שמרים אינסטנט לפיצה.
1 כפית מלח.

שמים את כל המרכיבים הללו בקערה או צלוחית עמוקה ואז מתחילים ללוש ולבחוש היטב עד שזה נהיה עיסה אחידה.

לאחר מכן לוקחים משטח עץ או אפילו על השיש במטבח שלכם ומפזרים מעט קמח.

ואז מתחילים להשטיח את הבצק ולעגל אותו תביאו למצב שאתם יוצרים ממנו כדור עגול ואחיד.

ברגע שיש לכם כדור, תקחו סכין ותחתכו אותו באמצע (בדיוק באמצע כמו שחותכים עוגה), ואז את החצי של הכדור תחתו באמצע לעוד חצי. כך שבסופו של דבר יהיו לכם 4 רבעים של הבצק השלם.

ואז לוקחים רבע אחד ומרדדים אותו..ממש משטיחים אותו לבצק דק ככל הניתן, כך עושים עם כל ה-3 הנוספים.

שמים את הבצק שיצרתם במשך 2 דקות על מחבת גריל (כאשר הוא חם), אחרי 2 דקות הופכים לצד 2.

מוציאים מהמחבת ומוסיפים את התוספות כרצונכם: טונה עם תירס, ארטישוק יהודי וזיתים, גבינת מוצרלה עם עגבניות ובצל (כמו באיטליה עם עלי בזיליקים מעל), רוטב עגבניות עם גבינה לבחירתכם, שוקולד נוטלה או כל תוספת שתחשבו לנכון!

בתיאבון!!

מתכון פוקצ'ה איטלקית

אהבת? נא לדרג!

לקבלת ייעוץ בתכנון החופשה ברומא ללא עלות השאירו פרטים👇

לחזור למשהו ספציפי?

Facebook
WhatsApp
Email
Print

לקבלת ייעוץ בתכנון החופשה ברומא ללא עלות השאירו פרטים👇

חוויה ברומא מתחילה כאן

error: Content is protected !!