בליווי שף מקומי, למדו כיצד להכין פסטה טרייה בעבודת יד וגם להכין לפי מתכון איטלקי מסורתי של קציצות שעברו דורות. הכירו את השף שלכם במסעדה קטנה ונעימה, שם תהפכו לקבוצה קטנה של שפים לפסטה.
הקדישו 1.5 שעות ללימוד כיצד להכין רביולי וקציצות מחומרי גלם טריים. ישנה תחנה בודדת לכל משתתף בצירוף תכנית עבודה, סינר ומערוך. צפו כשהשף המומחה מלמד אתכם את התיאוריה והפרקטיקה של עיבוד הבצק לפסטה. לאחר שהכנתם את המנה שלכם, שבו להתענג על פירות עמלכם, עם כוס יין אדום או לבן ולימונצ'לו. לאחר מכן צאו מהארוחה בשיטוט ברחבי מרכז רומא.
תַפרִיט:
• רביולי במילוי תרד וריקוטה
• קציצות בסגנון פיציולה
• כוס יין אדום או לבן
• בקבוק מים
• קפה או לימונצ'לו
מפגש:
השף שלך יחכה לך בתוך מסעדת Tucci – כתובת: Piazza Navona 94
אהבת? נא לדרג!