סדנת בישול ב"מעבדת הפסטה"

סדנת פסטה חווייתית במעבדת הפסטה הוותיקה - ללמוד, ליהנות ולאכול!

הקורס אוזכר לטובה במדריך היוקרתי Gambero Rosso בשנת 2017!
בסדנה תוכלו ללמוד כיצד להכין סוגים רבים של פסטה טרייה ביתית בתוך מעבדה מקצועית אמיתית של פסטה איטלקית.

הצטרפו לשיעור בישול קטן של מקסימום תשעה משתתפים בתוך פסטיפיקיו איטלקי אמיתי (מפעל / מעבדת פסטה). למדו כיצד להכין סוגים רבים של פסטה בצורה פשוטה ובלתי ניתנת לטעות. סדנה שתהפוך אתכם למקצועיים, לכאלו שיהיו מסוגלים לשחזר את המנות בבית.

הכינו פסטה בעבודת יד עם שלושה סוגים שונים של דגנים. הטריטיקום מונוקוקום הקדום נחשב לדגן הראשון שעיצב האדם, בסביבות 7500 לפני הספירה. סנטור קאפלי שנבחר על ידי Nazareno Strampelli ב-1915 נעלם בשנות ה-60 ואז התגלה מחדש הודות לחקלאי קטן. קמח גרנו סרסינו (כוסמת) ללא גלוטן הוא הקמח השלישי שתשתמשו בו.

קבלו משקה קבלת פנים והקשיבו להסבר על נהלי חיתוך מזון בטוחים. יוצרים דפים דקים של בצק פסטה בצבע ירוק עם תרד או חום עם קקאו חמצמץ. גלה שלושה סוגים של רביולי ורוטב רומי טיפוסי כמו קרבונרה, קצ'יו א פפה או רוטב גרישה. תוכלו להכין סוג אחד של פסטה ללא ביצה, שהיא טבעונית. תטעמו את כל הפסטה והרטבים שהכנתם תוך כדי לגימת יין איטלקי.

כל אחד יקבל כובע שף מקצועי וסינר, מתכונים, מצרכים וציוד להכנת פסטה ורטבים, יין ומים.

חשוב לדעת

  • אנא הודיעו מראש על כל דרישות תזונתיות
  • שיעור זה נותן מענה גם למשתתפים ללא גלוטן, שיכינו פסטה טעימה ללא גלוטן
  • בימי חמישי תכינו ניוקי איטלקי ביתי עם תפוחי אדמה טריים
  • אתה לא צריך שום כישורים מקצועיים ספציפיים, רק אהבה לפסטה ובצק
  • קורס זה מוגבל ל-9 משתתפים בכיתה – לכן חשוב להזמין כמה שיותר זמן מראש

כתובת:

Pastificio Faini, 13 Via dei Latini, Roma 00185

5/5 - (2 votes)

לקבלת ייעוץ בתכנון החופשה ברומא ללא עלות השאירו פרטים👇

לחזור למשהו ספציפי?

Facebook
WhatsApp
Email
Print

לקבלת ייעוץ בתכנון החופשה ברומא ללא עלות השאירו פרטים👇

חוויה ברומא מתחילה כאן

error: Content is protected !!